Природен парк Рилски манастир Дирекция на Природен парк „Рилски манастир”

НОВИНИ


На гости в детска градина "Ален мак" в гр. Кочериново
25/01/2024 |
На гости в детска градина "Ален мак" в гр. Кочериново

Днес, експерти от Дирекцията на Природен парк „Рилски манастир” посетиха детска градина „Ален мак“ в гр. Кочериново, където запознаха децата с видовете животни, обитаващи гората и техния живот през зимата. Любознателните малчугани от групите "Бонбон", "Мики Маус", "Мечо Пух" и изнесена група „Слънчо“ в с. Бараково, слушаха с интерес своите гости от природния парк и активно се включиха в подготвените за тях образователни игри.
Публично обсъждане по изпълнението на Плана за управление на Природен парк "Рилски манастир"
16/01/2024 |
Публично обсъждане по изпълнението на Плана за управление на Природен парк "Рилски манастир"

Днес в сградата на Посетителския и информационен център на Природен парк „Рилски манастир“ се проведе публично обсъждане по изпълнението на Плана за управление на парка, представено от парковата Дирекция. Съгласно разпоредбите на Закона за защитените територии е необходимо провеждането на публични обсъждания за изпълнение на плановете за управление на националните и природните паркове. На срещата присъстваха представители на Областна администрация Кюстендил, Община Рила,...
Съобщение
15/01/2024 |
Съобщение

На 16.01.2024 г. от 11.00 часа, в сградата на Посетителския и информационен център на Природен парк „Рилски манастир“ ще се проведе публично обсъждане по изпълнението на Плана за управление на парка, представено от парковата Дирекция. Съгласно разпоредбите на Закона за защитените територии е необходимо провеждането на публични обсъждания за изпълнение на плановете за управление на националните и природните паркове.