Природен парк Рилски манастир Дирекция на Природен парк „Рилски манастир”

НОВИНИ / Конкурс за детско творчество


Конкурс за детско творчество
01/03/2021 |
Конкурс за детско творчество


По повод Седмицата на гората Дирекция на Природен парк „Рилски манастир“ обявява

Конкурс за ученическо творчество на тема

Защитени растения и животни в ПП „Рилски манастир“

Конкурсът ще се проведе в 2 категории:

Рисунка, колаж, макет, пано

Компютърна презентация или кратко видео

Скъпи участници,

Дайте воля на въображението си, проявете творчество, изявете своя талант в няколко направления. Нарисувайте рисунка, или създайте макет, колаж или видео по ваш избор.

 

УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА:

Право да участват имат деца от 1 до 12 клас, като ще бъдат оценени в 4 възрастови групи: ученици от 1 до 4 клас, 5- 8 клас и 9-12 клас.

Конкурсните творби са  без ограничения в техниката и материалите.

На всяка творба трябва да са обозначени трите имена, клас, училище и телефон за връзка.

Участниците в конкурса се съгласяват творбите им да останат в архива на ДПП „Рилски манастир“ и да бъдат използвани в дейността на Дирекцията.

 

Срок за предаване на творбите 31.03.2021 г. на адрес: гр. Рила 2630,  ул. "Бенковски"№2,  тел./факс 07054/22-93 или на  E-mail:  [email protected]

 

През Седмицата на гората, която тази година се провежда от 5 до  10 април, специално жури ще разгледа и оцени творбите, като най-добрите ще бъдат наградени.  Седмицата на гората се отбелязва  по традиция за 96 поредна година от Изпълнителна Агенция по горите и нейните структури. Целта на този конкурс е децата да покажат своята любов и отношение към природата, чрез творба по свой избор. Награждаването на победителите ще се проведе в Посетителския и информационен център на ДПП „Рилски манастир“ в рамките на Седмицата на гората.